Bedrijfsyoga (stoelyoga) op locatie

Home  /  Bedrijfsyoga (stoelyoga) op locatie

Studio Element biedt stoelyoga voor bedrijven aan, dit wordt verzorgd door Inge van Erp.
Deze lessen kunnen worden gegeven in de pauze van de werknemer. Er bestaat ook de mogelijkheid de lessen online aan te bieden.

Yoga is voor iedereen! Als je kunt ademen kun je yoga doen. Vanuit de visie van Studio Element vinden wij het belangrijk dat iedereen zoveel mogelijk beweegt, ook gedurende de werkdag. Om te werken aan de fysieke én mentale gesteldheid. Denk aan stressvermindering, verbeterde bloedcirculatie, meer focus en innerlijke rust.

Wat doen we? De bijeenkomst duurt twintig minuten. In één uur kunnen twee sessies plaatsvinden voor twee verschillende groepen (van maximaal 20 personen). Dit gebeurt in de pauze van de werknemer. We starten de bijeenkomst met een korte meditatie of ademhalingsoefening. Hierna volgen wat spierverstevigende oefeningen en variërende yoga poses.

Wat is er nodig? Een ruimte waar iedereen kan zitten en nog ruimte heeft om zijn armen om zich heen te bewegen. Een stoel voor één ieder, dit mogen ook bureaustoelen zijn. Een afgesloten ruimte.

Het is ook mogelijk een heel uur yoga aan te bieden, of Inge in te huren voor een workshop op een speciale dag. Laat ook uw werknemers  hun werkdag fit herpakken! Voor tarieven of meer informatie neem contact op met Inge van Erp op 06-24368867 of mail naar info@studioelement.nl

We kijken uit naar een ontspannen en soepele samenwerking!