Inge

Home  /  Inge

Mijn naam is Inge van Erp. Zo’n 12 jaar geleden volgde ik mijn eerste Yoga / Qi gong les bij mij in de buurt. Wat een rust en zelfkennis gaf dit. Niet alleen tijdens de les, maar ook daar buiten. Het had iets ‘magisch’. Ik wilde meer weten. Ik ging op zoek naar de juiste opleiding voor mij. Dit was Arhanta Yoga International. Yogi Ram komt uit India en geeft traditionele Hatha lessen. Ik vond de opleiding geweldig! Maar ik leer nog steeds. Door het te doen, maar ook door het lesgeven aan allerlei mensen. Dat maakt het zo interessant, leerzaam en kan ikblijven groeien. Daar ben ik super dankbaar voor.

In de studio kwam ik dankzij Nathalie in aanraking met Yin yoga. Dit was wat ik nodig had. Slowing down. Een soort ‘actief’ mediteren. Helemaal stil zitten voor langere tijd was nog niet zo mijn ding en dit gaf uitkomst. Ik heb een opleiding gedaan in Zwitserland bij With Yinyoga en leerde daar over de anatomie en de meridianen vanuit de Traditionele Chinese Medicijnenleer. Dit is elke les weer een cadeau om te geven.

Vanwege mijn schouderblessure ben ik via veel omwegen terecht gekomen bij Pilates. Dat voelde ‘sterk’. Ik leerde mijn lijf nog beter kennen, en overwon mijn angst om die arm te bewegen. Nou ja het docentschap zit in mij, ben hiernaast ook docent op een Middelbaar Beroepsonderwijs, dus ook hiervan wilde ik meer weten. Loes heeft mij opgeleid tot Pilates mat Basic en Intermediate docent. Waar ik enorm blij mee ben. Zij is echt een bron van kennis op het gebied van het lijf.

En nu mag ik ook nog met haar de studio gaan runnen. Ik zeg; ik ben een Bofkont!

Verder geef ik klankschaalmassages op zondag of op verzoek.