Lesaanbod

Home  /  Lesaanbod

Bij Studio Element kun je met één leskaart deelnemen aan alle verschillende groepslessen op het rooster. Momenteel is het alleen mogelijk om alle lessen thuis te volgen via livestream. Van alle lessen wordt een opname gemaakt die na afloop wordt gemaild aan iedereen die zich heeft ingeschreven, deze les blijft een week beschikbaar. Dus wanneer je niet live aanwezig kun je de les op een later moment volgen. In deze nieuwsbrief lees je hoe dit in zijn werk gaat. Klik hieronder de lessoort aan voor meer informatie:

Groepslessen:
Pilates
Pilates Care voor bekken en (onder)rug
Hatha Yoga, Yin Yoga
Yoga Care voor nek en schouders
Yoga Nidra (meditatie)
Roll and Release
Eén-op-één:
Privéles op maat
Stretch-Release rek-sessie
Klankschaalmassage

Regelmatig krijgen we de vraag wat je nodig hebt voor een les:
in principe is alles wat je nodig hebt aan attributen aanwezig in de studio. Vanwege de Corona-maatregelen vragen we je wel om naar alle lessen een grote en een kleine handdoek mee te nemen, en een eigen matje indien je deze eentje hebt. Zo niet kun je er een van ons gebruiken.

Voor de yogalessen trek je iets aan waar je gemakkelijk in kunt bewegen, en neem evt. warme sokken en een extra vestje of trui mee voor tijdens de eindontspanning. Yogamatjes zijn aanwezig, maar als je het prettig vindt mag je natuurlijk ook je eigen mat meenemen. Je doet de les in principe op blote voeten. Een handdoek over je yogamat is niet aan te raden i.v.m. het verliezen van grip op de ondergrond.
Voor de Pilateslessen is het wél fijn als je een grote handdoek meeneemt om over je mat heen te leggen. Omdat je bij Pilates veel liggende oefeningen doet kan het hierbij prettig zijn om sokken aan te hebben om geen koude voeten te krijgen. Schoenen zijn niet nodig.