Liselotte

Home  /  Liselotte

Ik ben Liselotte Twilt en ben geboren in 1983.

Liselotte

Liselotte

Vier jaar geleden ben ik met verschillende stijlen yoga begonnen.
Je leest en hoort vaak dat yoga goed voor je is op allerlei vlakken, en dat werd meteen na mijn eerste les bevestigd voor mij. Ik was verkocht. Ik werd bewust van mijn eigen lichaam en voelde een soort rust in mijn lichaam. Wanneer ik yoga beoefende voordat ik naar mijn werk ging, ervoer ik zelfs meer geduld gedurende de dag (wat goed van pas kwam in het onderwijs).
Na 9 jaar in het basisonderwijs te hebben gewerkt, heb ik in 2016 ontslag genomen en ben ik voor een half jaar naar Azië vertrokken. Ik heb in 2 verschillende ashrams in India yoga bestudeerd en ook de filosofie eromheen. In de ashram van Yogi Ram in Khajuraho heb ik mijn certificaat voor yoga docente behaald.
De rest van mijn reis heb ik vooral door India gereisd en ook een kort gedeelte door Thailand, Cambodja en Vietnam. Op elke plaats ben ik op zoek gegaan naar een yogaleraar waarvan ik veel zou kunnen leren. En dat is gelukt. Ik heb heel veel interessante mensen mogen ontmoeten en heb ontzettend veel geleerd in dat half jaar, over de landen, culturen, yoga, filosofie en uiteraard vooral veel over mezelf.

Liselotte

Ik kwam er ook achter dat ik erg genoot van het geven van yogalessen en wil me hier op richten.
Ik wil me blijven ontwikkelen en volg in juli ook een “Teacher Training Ashtanga Yoga, the first series adjustments” van Manju Jois. Er zullen nog veel workshops/ trainingen volgen, want uitgeleerd ben ik nooit!