Prijzen

Home  /  Prijzen

Prijzen & abonnementen

Bij Studio Element heb je de keuze uit verschillende abonnementen en strippenkaarten. We maken hiervoor gebruik van het online reserveringssysteem Momoyoga. Je kunt zelf je lessen inplannen en met Ideal betalen via www.momoyoga.nl/studioelement.

Omdat we zoveel verschillende lessen op het rooster hebben staan bieden we je de mogelijkheid om niet 1 maar 3 proeflessen te volgen met een proefles-strippenkaart. Je kunt zo’n rittenkaart kopen met 3 proeflessen voor € 15,- (3 weken geldig).

Hoe schaf je een leskaart aan? Je gaat naar www.momoyoga.nl/studioelement (ons digitaal reserveringssysteem) en maakt daar een gratis account aan. Vervolgens kies je de les die jij wil bijwonen en klikt op ‘inschrijven’. Het systeem geeft dan aan dat je geen geldige leskaart hebt en je krijgt de keuze uit de verschillende leskaarten. Vervolgens selecteer je welke kaart je wil aanschaffen en kun je online betalen via Ideal of bankoverboeking. Maandabonnementen worden afgeschreven per automatische incasso.

Met je leskaart (zowel abonnement als strippenkaart) kun je deelnemen aan alle soorten lessen op ons rooster. Je bent dus niet gebonden aan vaste tijden of lessen, en uiteraard mag je ook meerdere lessen per dag/week volgen. Mocht je een keer niet kunnen dan kun je die les eenvoudig op een ander moment inhalen (binnen de geldigheid van je leskaart). Je kunt dus altijd switchen tussen Pilates, Roll & Release en de verschillende soorten yoga. Meerdere lessen achter elkaar volgen op dezelfde dag mag ook. Mocht je je onverhoopt toch willen afmelden voor een les dan kan dat kosteloos tot 12 uur vantevoren. Voor privélessen hanteren wij een annuleringstermijn van 24 uur.

Maandabonnementen kunnen op ieder gewenst moment van de maand ingaan en worden afgeschreven per automatische incasso. De opzegtermijn voor deze abonnementen is 1 maand. Let op: in verband met de huidige sluiting bieden wij momenteel onze maandkaarten aan zonder dat er een automatische incasso aan verbonden is. In principe is dit dan nu een strippenkaart met de geldigheid van een maand.

Leskaarten per 1-1-2020:

Groepslessen Pilates/Yoga/Roll&Release:

Maandabonnement (doorlopend per automatische incasso, 1 maand opzegtermijn –> nu tijdelijk zonder automatische incasso ivm tijdelijke sluiting studio)
1x per week (5 lessen) € 48,- per maand
2x per week (9 lessen) € 75,- per maand
3x per week (14 lessen) € 95,- per maand

Halfjaarabonnement
1x per week (26 lessen) €235,- (6 mnd geldig)

Strippenkaart
10 lessen                      € 120,- (3 mnd geldig)
Losse les                       € 14,50
3x proefleskaart            € 15,- (3 wk geldig, eenmalig)

N.B. Lessen mogen op ieder gewenst moment binnen de looptijd van het abonnement/strippenkaart worden gevolgd, dus ook meerdere lessen op 1 dag/binnen dezelfde week om bijvoorbeeld in te halen voor een gemiste les.

Pilates stick  (small group, max 5 pers):
De voordelen van het werken met Pilatesapparatuur in extra kleine groep. Deze lessen zijn ook te boeken tegen betaling van twee strippen van je reguliere leskaart.
Proefles                 €15,- (eenmalig)
5x strippenkaart     €95,- (3 mnd geldig)
Losse les                €21,50

Privéles
Privéles op maat (60 minuten)
Pilates/Yoga/Roll & Release/Meditatie (of een combinatie van diverse technieken)
Proefles (eenmalig)  €37,50
5x strippenkaart      € 237,50 (6 mnd geldig)
10x strippenkaart    € 450,- (12 mnd geldig)
Losse les                 € 50,-

Klankschaalmassage
Ervaar de rustgevende werking van de trilling en klanken van de schalen rechtstreeks op je lichaam gedurende een één op één sessie van 60 minuten.
1x 60 min. massage  €50,-
5x strippenkaart      € 237,50 (6 mnd geldig)

Cadeaubonnen

Bij ons kun je ook een cadeaubon kopen. Zo kun je iemand verrassen met een origineel cadeau, het bedrag bepaal je zelf. Diegene kan dan een strippenkaart kopen of bijvoorbeeld een privéles. Of een fijne beweeg-tool uit ons winkeltje:-) Gun iemand het plezier van thuiskomen in je lijf!

Privéles Pilates op de Pilates-apparatuur bij Loes

 

 

 

 

 

 

 

Studio Element is aangesloten bij de Meedoenregeling van de gemeente Tilburg. Voor informatie, neem contact op met ons.

Ben je student? Vraag naar het speciale studententarief.

Op nationale feestdagen is Studio Element gesloten: Nieuwjaarsdag 1 januari, vrijdag 30 maart, 1e en 2e Paasdag 1 en 2 april, Koningsdag 27 april, Bevrijdingsdag 5 mei, Hemelvaartsdag 10 mei, 1e en 2e Pinksterdag 20 en 21 mei, 1e en 2e Kerstdag 25 en 26 december en Oudejaarsdag 31 december. Daarnaast zijn we twee weken gesloten in de grote vakantie van 29 juli tot en met 11 augustus.

Let op de geldigheidsduur van je abonnement: deze kan niet verlengd worden. Het is niet mogelijk het reeds betaalde abonnementsgeld terug te krijgen. Leskaarten zijn persoonsgebonden. Als je je meer dan 12 uur van tevoren afmeldt voor een groepsles blijft je lestegoed beschikbaar, anders wordt de les in rekening gebracht. Voor privélessen, duetlessen en massages dien je 24u vooraf te annuleren, anders wordt de les/massage in rekening gebracht.

Het is je eigen keuze en eigen verantwoordelijkheid een les/massage te volgen. De docent/masseur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fysieke klachten ten gevolge van een les/massage. Het is je eigen verantwoordelijkheid de docent/masseur op de hoogte te stellen van eventueel aanwezige fysieke klachten/blessures.
Studio Element kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel verlies van persoonlijke bezittingen.