Prijzen

Home  /  Prijzen

Prijzen & abonnementen

Bij Studio Element heb je de keuze uit verschillende strippenkaarten. We maken hiervoor gebruik van het online reserveringssysteem Momoyoga. Je kunt zelf je lessen inplannen en met Ideal betalen via www.momoyoga.nl/studioelement.

Omdat we zoveel verschillende lessen op het rooster hebben staan bieden we je de mogelijkheid om niet 1 maar 3 proeflessen te volgen met een proefles-strippenkaart. Je kunt zo’n rittenkaart kopen met 3 proeflessen voor € 15,- (3 weken geldig).

Hoe schaf je een leskaart aan? Je gaat naar www.momoyoga.nl/studioelement (ons digitaal reserveringssysteem) en maakt daar een gratis account aan. Vervolgens kies je de les die jij wil bijwonen en klikt op ‘inschrijven’. Het systeem geeft dan aan dat je geen geldige leskaart hebt en je krijgt de keuze uit de verschillende leskaarten. Vervolgens selecteer je welke kaart je wil aanschaffen en kun je online betalen via Ideal of bankoverboeking.

Met je strippenkaart kun je deelnemen aan alle soorten lessen op ons rooster. Je bent dus niet gebonden aan vaste tijden of lessen, en uiteraard mag je ook meerdere lessen per dag/week volgen. Mocht je een keer een week niet kunnen dan kun je die les eenvoudig op een ander moment inhalen (binnen de geldigheid van je leskaart). Je kunt dus altijd switchen tussen Pilates, Roll & Release en de verschillende soorten yoga. Meerdere lessen achter elkaar volgen op dezelfde dag mag ook. Mocht je je onverhoopt toch willen afmelden voor een les dan kan dat kosteloos tot 12 uur vantevoren. Voor privélessen hanteren wij een annuleringstermijn van 24 uur.

Tarieven strippenkaarten per 23-12-2017:
Strippenkaarten groepslessen

Groepsles Pilates-Yoga-Roll & Release
Groepsles 10x €11,- per les, 3 mnd geldig: €110,-
Groepsles 20x €10,- per les, 5 mnd geldig: €200,-
Groepsles 40x €9,- per les, 9 mnd geldig: €360,-
Groepsles maandkaart 12x €8,- per les, 1 mnd geldig: €96,-
Losse groepsles €12,50
Proefles 3x €5,- per les, 3 wkn geldig, €15,-

Strippenkaarten privélessen
Privéles op maat (60 minuten)
Pilates/Yoga/Roll & Release/Meditatie (of een combinatie van diverse technieken)
Privéles 1x €47,50
Privéles 5x €45,- per les, 6 mnd geldig: €225,-
Privéles10x €42,50 per les, 12 mnd geldig: €425,-
Proefles privé €37,50 (eenmalig)

Cadeaubonnen
Bij ons kun je ook een cadeaubon kopen. Zo kun je iemand verrassen met een origineel cadeau, het bedrag bepaal je zelf. Diegene kan dan een strippenkaart kopen of bijvoorbeeld een privéles. Gun iemand het plezier van thuiskomen in je lijf!

Privéles Pilates op de Pilates-apparatuur bij Loes

 

 

 

 

 

 

 

Studio Element is aangesloten bij de Meedoenregeling van de gemeente Tilburg. Voor informatie, neem contact op met ons.

Ben je student? Vraag naar het speciale studententarief.

Op nationale feestdagen is Studio Element gesloten: Nieuwjaarsdag 1 januari, vrijdag 30 maart, 1e en 2e Paasdag 1 en 2 april, Koningsdag 27 april, Bevrijdingsdag 5 mei, Hemelvaartsdag 10 mei, 1e en 2e Pinksterdag 20 en 21 mei, 1e en 2e Kerstdag 25 en 26 december en Oudejaarsdag 31 december. Daarnaast zijn we twee weken gesloten in de grote vakantie van 29 juli tot en met 11 augustus.

Let op de geldigheidsduur van je abonnement: deze kan niet verlengd worden. Het is niet mogelijk het reeds betaalde abonnementsgeld terug te krijgen. Leskaarten zijn persoonsgebonden. Als je je meer dan 12 uur van tevoren afmeldt voor een groepsles blijft je lestegoed beschikbaar, anders wordt de les in rekening gebracht. Voor privélessen, duetlessen en massages dien je 24u vooraf te annuleren, anders wordt de les/massage in rekening gebracht.

Het is je eigen keuze en eigen verantwoordelijkheid een les/massage te volgen. De docent/masseur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fysieke klachten ten gevolge van een les/massage. Het is je eigen verantwoordelijkheid de docent/masseur op de hoogte te stellen van eventueel aanwezige fysieke klachten/blessures.
Studio Element kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel verlies van persoonlijke bezittingen.