Stoelyoga voor ouderen/verzorgingshuizen

Home  /  Stoelyoga voor ouderen/verzorgingshuizen

Studio Element biedt stoelyoga voor ouderen aan op locatie in het verzorgingshuis.
Deze lessen worden gegeven door Inge van Erp.

Yoga is voor iedereen! Als je kunt ademen kun je yoga doen. Vanuit de visie van Studio Element vinden wij het belangrijk dat iedereen zolang mogelijk blijft bewegen.
Je werkt aan je fysieke én mentale gesteldheid. Door yoga krijg je een betere balans, meer stabiliteit, het maakt je flexibeler en steviger, sterkere botten en spieren, het houdt de hersenen scherp en je wordt er gelukkiger van.

Wat doen we? De les duurt ongeveer een uur. We starten de les met een korte meditatie of ademhalingsoefening. Hierna volgen wat spier verstevigende oefeningen en variërende yoga poses. We eindigen de les met een heerlijke eindontspanning. Na afloop is er altijd ruimte om een lekker kopje thee te drinken en wat na te praten. In een groep kunnen diverse niveaus zitten, maar de oefeningen kunnen altijd aangepast worden naar ieders niveau.

Wat is er nodig? Een ruimte waar iedereen kan zitten en nog ruimte heeft om zijn armen rond te draaien. Een stoel voor één ieder of zijn/haar eigen rolstoel. Een afgesloten ruimte.

Voor informatie over tarieven neem contact op met Inge van Erp op 06-24368867 of mail naar info@studioelement.nl

We kijken uit naar een ontspannen en soepele samenwerking!