Onze docenten

Home  /  Onze docenten

Wie zijn wij?

Loes Buenen en Nathalie de Rooij gaven, ieder onder hun eigen naam, lessen in hetzelfde pand toen zij merkten dat ze allebei hetzelfde doel hadden: ervoor zorgen dat mensen zich goed in hun lijf en hoofd voelen. Zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met yoga, Pilates, massage en meditatie.
Bovendien stonden ze allebei voor dezelfde kenmerken: warmte, persoonlijk contact, kwalitatief hoogwaardige lessen, kleinschaligheid en dat alles zonder zweverigheid. Ze besloten de handen inéén te slaan om samen nòg meer te kunnen bieden aan hun leden. Vanaf 1 januari 2016 doen ze dat onder de naam Studio Element.
Om de leden zoveel mogelijk gelegenheid te geven op de door hun gekozen tijd en het bij hen passend niveau les te krijgen, hebben Loes en Nathalie hun team uitgebreid met de docenten Margreet, Inge en Liselotte.
In hun knusse pand aan de Korenbloemstraat in Tilburg ontvangen zij leden vanuit de wijk, vanuit de rest van Tilburg en zelfs vanuit dorpen om Tilburg heen. In de gezellige keuken staat de thee altijd klaar. Er liggen niet alleen tijdschriften om door te bladeren, er is ook een heuse uitleenbibliotheek als je eens wat meer wilt weten over yoga, Pilates, chakra’s of voeding.
Lessen kunnen worden gevolgd op ieders eigen niveau. Met regelmaat worden er in de studio interessante workshops georganiseerd.

Wil je graag meer weten over Loes, Nathalie, Inge, Liselotte of Marie-Louise? Op hun persoonlijke pagina’s stellen ze zichzelf voor.

Het team van Studio Element