Over ons

Home  /  Over ons

Inge van Erp en Loes Buenen

Wie zijn wij?

Studio Element werd in januari 2016 opgericht door Loes Buenen en Nathalie de Rooij. Vóór die tijd gaven zij -ieder onder hun eigen naam: Lijfstroom en Everything Zen-, lessen in hetzelfde pand toen zij merkten dat ze allebei hetzelfde doel hadden: ervoor zorgen dat mensen zich goed in hun lijf en hoofd voelen. Zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met yoga, Pilates, massage en meditatie.
Bovendien stonden ze allebei voor dezelfde kenmerken: warmte, persoonlijk contact, kwalitatief hoogwaardige lessen, kleinschaligheid en dat alles zonder zweverigheid. Ze besloten de handen ineen te slaan om samen nog meer te kunnen bieden aan hun leden. Vanaf 1 januari 2016 deden ze dat onder de naam Studio Element, en werd het docententeam uitgebreid met Margreet, Liselotte en Inge.
Na twee mooie jaren concludeerde Nathalie dat haar allergrootste passie toch het onderwijs was en met pijn in haar hart liet zij de studio los. Gelukkig vond Loes in Inge van Erp een nieuwe gepassioneerde compagnon. Sinds januari 2018 wordt Studio Element dus gerund door Loes en Inge samen, en blijven zij staan voor de belangrijkste pijlers: kleinschaligheid en kwaliteit.

In hun knusse pand aan de Korenbloemstraat in Tilburg ontvangen zij klanten vanuit de wijk, vanuit de rest van Tilburg en zelfs vanuit dorpen om Tilburg heen. In de keuken/kleedkamer staat de thee altijd klaar.
Lessen kunnen worden gevolgd op ieders eigen niveau. Met regelmaat worden er in de studio interessante workshops georganiseerd.

Wil je graag meer weten over LoesInge, of Margreet? Op hun persoonlijke pagina’s stellen ze zichzelf voor.