Over ons

Home  /  Over ons

Inge van Erp en Loes Buenen

Wie zijn wij?

Studio Element wordt gerund door Loes Buenen en Inge van Erp. Met liefde voor hun vak én het ondernemerschap bouwden zij de studio op tot wat het nu is: een plek waar je je gezien voelt, en je thuis leert zijn in je eigen lijf.

Studio Element werd in januari 2016 opgericht door Loes Buenen en Nathalie de Rooij. Vóór die tijd gaven zij -ieder onder hun eigen naam- lessen in hetzelfde pand toen zij merkten dat ze allebei hetzelfde doel hadden: ervoor zorgen dat mensen zich goed in hun lijf en hoofd voelen.
Bovendien stonden ze voor dezelfde kenmerken: warmte, persoonlijk contact, kwalitatief hoogwaardige lessen, kleinschaligheid en dat alles zonder zweverigheid. Ze besloten de handen ineen te slaan om samen nog meer te kunnen bieden aan hun leden. Vanaf 1 januari 2016 deden ze dat onder de naam Studio Element, en werd het docententeam uitgebreid met Margreet en Inge. Deze beide dames maken dus vanaf dag één al onderdeel uit van de studio.
Na twee mooie jaren concludeerde Nathalie dat haar allergrootste passie toch het onderwijs was en met pijn in haar hart liet zij de studio los. Gelukkig vond Loes in Inge een nieuwe gepassioneerde compagnon. Sinds januari 2018 wordt Studio Element dus gerund door Loes en Inge samen, en blijven zij staan voor de belangrijkste pijlers: kleinschaligheid en kwaliteit.

In hun knusse pand aan de Korenbloemstraat in Tilburg ontvangen zij klanten vanuit de wijk, vanuit de rest van Tilburg en vanuit dorpen om Tilburg heen. In de keuken/kleedkamer staat de thee altijd klaar.
Lessen kunnen worden gevolgd op ieders eigen niveau. Met regelmaat worden er in de studio interessante workshops georganiseerd.

Wil je graag meer weten over LoesInge, of Margreet? Op hun persoonlijke pagina’s stellen ze zichzelf voor.