Workshops

Home  /  Workshops

Met grote regelmaat worden er workshops georganiseerd bij Studio Element. Hou hiervoor de website, onze Facebookpagina en de postertjes in de studio in de gaten. De workshops vinden plaats op zondag van 13.00 -15.00 uur. Aanmelden kan via www.momoyoga.nl/studioelement . Ook niet-leden zijn welkom. Kosten voor een workshop zijn €19,50 p.p Natuurlijk staat de thee klaar! Aan het einde van de workshop krijg je een heldere hand-out mee naar huis.

 

Onze planning, zodat je deze vast in je agenda kunt zetten:

 

Voor 2020 volgt!

Workshop Yoga Nidra met klankschalensessie

Yoga Nidra heeft niets met yogahoudingen te maken; het betekent de slaap van de yogi’s. Tijdens deze heerlijk rustgevende workshop ga je lekker liggen, word je toegedekt met een dekentje en hoef je niets te doen, alléén maar te luisteren naar hoe Inge je geleidt. Als extra zal er een geluidsessie zijn, met Ocean drum, Koshi en diverse klankschalen. Je voelt je na afloop meer dan uitgerust!

 

Workshop Wat is geluk?

Geluk volgens het achtvoudige pad

Volgens de boeddhistische filosofie zorgt het volgen van het achtvoudige pad voor meer geluk.
Neem samen met mij een kijkje in deze filosofie en hoe je deze in kunt zetten voor meer geluk/balans in je leven. We gaan aan de slag met wat opdrachten die jouw meer (zelf) inzicht geven en we eindigen met een fijne klankschaalmeditatie.
Zie ik je zondag 19 mei?

 

Workshop Mindful wandelen

Dit is een gastworkshop. Truyke van Gool van Mindful on the move Brabant neemt ons mee op een Mindful wandeling. Beweging en ontspanning worden gecombineerd met als doel om heerlijk te genieten en tegelijkertijd zowel het fysieke als het mentale welbevinden te verbeteren. Opmerkzaamheid in het wandelen, bewegen, voelen, zien, ruiken, ervaren in relatie tot de natuur, jezelf en anderen. Optimaal genieten!

 

Workshop functionele anatomie: Beweeglijke voeten voor een beweeglijke rug

Wist je dat er in iedere voet maar liefst 26 botjes en 33 gewrichten zitten? En dat het eigenlijk best bijzonder is hoe dat kleine oppervlak van je voet de hele lengte van je lijf overeind houdt? Niet zo gek dus dat de stand en beweeglijkheid van je voeten veel invloed heeft op de rest van je lijf, rugklachten en zelfs nekklachten kunnen hierdoor beïnvloedt worden. Loes Buenen gaat tijdens deze workshop in op de anatomie van de voet en hoe je door middel van oefeningen klachten kunt verbeteren en voorkomen.

 

Workshop functionele anatomie: Nek en schoudergordel

In deze workshop gegeven door Loes Buenen leer je het ‘oorspronkelijke ontwerp’ van je lijf kennen. We richten ons op de nek en schouders, een gebied waar vaak klachten ontstaan. Een must voor mensen met nek- en schouderklachten en voor iedereen die deze wil voorkomen. Je krijgt anatomische achtergrondinformatie en gaat vervolgens ervaren hoe dit werkt in je eigen lijf. Aan de hand van oefeningen leer je voelen hoe je lijf zo optimaal mogelijk functioneert en leer je hoe je deze principes kunt toepassen in je dagelijks leven of in bijvoorbeeld een yoga- of Pilatesles.

 

Workshop Ouder-Kind-Yoga

Een unieke kans om samen met je kind yoga te doen. Of samen met je kleinkind, of buurkind, oppaskind. 😉 Samen actief zijn én ontspannen, een moment om even bewust aandacht te hebben voor elkaar! Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De workshop wordt gegeven door Margreet. Kosten bedragen €19,50 voor een volwassene plus een kind. Er is thee en limonade en na afloop krijg je een hand-out met oefeningen om samen thuis nog eens te doen!